Muziek beluisteren

Ik heb tot nu toe circa 300 werken geschreven. Bent u nieuwsgierig naar deze muziek? Graag hoor ik dat van u. Deze grotere werken kan ik helaas alleen hoorbaar maken met behulp van een pc. Mijn grootste wens is dat deze muziek door musici wordt opgevoerd en opgenomen zodat het openbaar gemaakt kan worden.

Heeft u tijdens een nabij-dood ervaring muziek gehoord, dan ben ik bijzonder geïnteresseerd in uw reactie op mijn muziek. Graag wil ik u in de gelegenheid stellen om deze muziek te beluisteren.

Sinds 2013 speel ik samen met Martin Hak eigen werken voor piano en (alt)viool.

‘See the Sun Rising’ is een cyclus van dertien werken. De muziekwerken volgen de levensfases van de mens, in het licht van de betekenis van het leven voor de ziel. De muziek is harmonieus, verrassend, ontroerend en speels met onverwachte wendingen en toonhoogtes, net als het leven zelf. Toch gaat er een rust vanuit.
Circa de helft van deze werken is geschreven voor piano en (alt)viool. Van de andere helft varieert de bezetting van klein ensemble tot orkest met magistrale zang. Deze zijn ook omgewerkt tot werken voor piano en (alt)viool.

In 1992 is door uitgeverij Akasha een CD gemaakt van de pianoversies van ‘De Schone Rivier’.